TIL FORSIDEN

TIL LOKALPOLITIK

Der er ofte problemer med stier og veje i nærheden af en kommunegrænse.

Kommuner på begge sider af grænsen har ikke fokus på problemerne bl.a. fordi skolebørn normalt ikke benytter en skole i nabokommunen.

Forenede Demokrater vil lade staten kunne skære igennem og betale alle udgifter til de nødvendige forbedringer.

 

Forbindelser, som mangler

Der er bygget masser af parcelhuse i Gundsømagle - som ligger i Roskilde kommune. Men der er er ikke ret mange butikker eller andre faciliteter, så der har i lange tider været gode stiforbindelser til den langt større naboby Jyllinge, som også ligger i Roskilde kommune.

Men der mangler en sti til Stenløse, som ligger nogenlunde lige så langt væk - og som har en bekvem forbindelse med S-tog til København. Men Stenløse ligger i Egedal kommune - og de to kommuner har desværre ikke følt nogen grund til at etablere denne sti - til trods for at den kunne være til stor gavn for Gundsømagle by.

Forbindelser, som kan blive bedre

Der er oceaner af cykelstier langs de trafikerede veje både i Rudersdal og i Hørsholm kommune. Men den bakkede Kongevej mellem Holte og Hørsholm er kun udstyret med nogle alt for smalle cykelstriber - for de to kommuner har ikke været i stand til at samarbejde om at etablere en dobbeltrettet og asfalteret cykelsti gennem Rude Skov.

Forenede Demokrater mener, at staten må gå ind og betale for den nødvendige sti - ligesom at staten jo har betalt for cykelstier langs et utal af andre hovedveje gennem tiderne.

 

 

TILBAGE TIL FORSIDEN

 

TILBAGE TIL LOKALPOLITIK