TILBAGE TIL FORSIDEN

BLIV REGISTRERET

 

 

 For at blive medlem af partiet Forenede Demokrater skal Du angive nogle få oplysninger på næste side for at blive registreret.

Kontingentet er på 200 kroner om året - eller 500 kroner for tre år.

 Medlemskontingent betales på konto 6140 - 4139 109 i Møns Bank.

 Vi modtager gerne donationer til den bekostelige underskriftsindsamling. Donationer betales ligeledes på konto 6140 - 4139 109 i Møns Bank.

 

Hvordan bliver jeg medlem ?

Du skal først give dine medlemsoplysninger på næste side : "BLIV REGISTRERET"

Her får du tildelt et medlemsnummer, som du meget gerne må angive sammen med dit navn, når du derefter sender din betaling til konto 6140 - 4139 109 i Møns Bank.

Dit medlemsnummer bliver sendt til den email-adresse, som du angiver - så det er ikke noget problem, hvis Du ikke får noteret medlemsnummeret ned.

Men det kan ske, at denne velkomst-mail havner i en "spam" eller en "uønsket mail" - mappe, så det skal du være opmærksom på.

Hvis der er problemer med denne registrering kan du i stedet sende en mail til info@fordem.dk for at få tildelt et medlemsnummer.

Hvad gør jeg som medlem ?

Som medlem af Forenede Demokrater kan præge vores politik, og du kan stille op som medlem af partiets hovedbestyrelse på den årlige generalforsamling.

Partiet har brug for, at du aktivt spreder partiets budskab fra denne hjemmeside - for at du skaffer nye medlemmer - og for at du bruger "PRINT SELV" på denne hjemmeside til at få hængt så mange plakater som muligt op så mange forskellige steder som muligt.

Foreløbig kan partiet ikke tilbyde medlemsfester med oceaner af drikkevarer - men du kan være med til at udforme en politik, som bliver mere og mere nødvendig i det mere og mere elitestyrede og centraliserede Danmark.

En gang imellem arrangerer vi offentlige møder hvor alle er velkommen - du kan finde sted og tidspunkt under "KALENDER" på forsiden af denne hjemmeside.

Alle er velkomne til disse møder, som engang imellem kan være udendørs - på steder med læ, hvis det nu skulle blive regnvejr eller stærk blæst.

 

TILBAGE TIL FORSIDEN

BLIV REGISTRERET